Waardering voor PKC tijdens korfbalverkiezingen

12 juni 2005

PAPENDRECHT - Voor de PKC supporters was het, na alle successen dit seizoen, al lang duidelijk, dat PKC/Café Bar dit jaar als de grootste, de gekste en de beste hoofdklasse vereniging was te beschouwen, maar zij kijken dan ook door een groen-wit gekleurde bril.
Zaterdagavond 11 juni kwam tijdens de korfbalverkiezingen in Schelluinen ook de rest van de korfbalwereld tot deze conclusie, daarmee hun waardering uitsprekend voor de prestaties van ons vlaggenschip. De winnaars werden gekozen door de hoofdklassespelers.

  • Mady Tims werd gekozen tot Speelster van het Jaar,
  • André Simons tot Speler van het Jaar,
  • Steven Mijnsbergen tot Coach van het Jaar
  • Ook de prijs van Ploeg van het Jaar ging naar PKC/Café Bar. Deze laatste eer werd gedeeld met DOS’46, dat gelijk eindigde met PKC.
  • Jan Henk en Albert Hoeksma werden het arbitrale Koppel van het Jaar.
  • De andere twee prijzen gingen naar Blauw Wit: Kim Cocu en Tim Bakker werden gekozen tot Talente en Talent van het Jaar.

Voor André Simons was het toch al een heel bijzondere dag aangezien hij definitief een punt zette achter zijn fantastische korfbalcarrière, waarbij PKC diverse verrassingen voor hem in petto bleek te hebben. In een grote limousine werd hij 's morgens thuis opgehaald door de 1e selectie voor de kampioensreceptie in verband met de veldtitel in de PKC-kantine. 's Middags werd er een afscheidswedstrijd gespeeld, waarvoor veel vrienden en bekenden van André waren opgetrommeld. Bij terugkomst van het korfbalgala wachtten vele supporters hem rondom het donkere hoofdveld op, waar hij in het licht van afgestoken fakkels zijn laatste ereronde kon maken als korfballer van het jaar. Uiteraard werd er vervolgens nog tot in de late uurtjes doorgefeest in de kantine.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.