Politie sluit verward man in

11 juni 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft een 27-jarige man uit Papendrecht ingesloten. Ze vonden hem op zaterdag 11 juni 2005 rond 04.40 uur met twee dekens om zich heen bij het Westeind in Papendrecht. De man vertelde dat er allerlei mensen achter hem aanzaten. De 27-jarige gaf later op het bureau aan dat hij thuis een pistool had. Politiemensen vonden inderdaad dat pistool maar ook nog een luchtdrukgeweer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.