Arkventure in Papendrecht

09 juni 2005
Arkventure in Papendrecht

PAPENDRECHT - Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juni staat de Arkventure Bible Explorer in Papendrecht bij zwembad De Hooght. Klassen van diverse basisscholen in Papendrecht krijgen hier een multimediaal programma voorgeschoteld. Ook is er een interactief programma met het spelen van computerspelletjes.

De Arkventure is een initiatief van het Nederlands Bijbel Genootschap (NBG). Het NBG vindt het belangrijk dat kinderen iets weten over de Bijbel. In de Arkventure laat men zien dat de Bijbel niet saai is en ook dat voor veel mensen de Bijbel heel belangrijk is. In 2004 bezochten ruim 13.000 basisschoolleerlingen de Arkventure.

Als de Arkventure is uitgeschoven is hij 6,5 meter breed en 15 meter lang.
De Arkventure weegt 24 ton. Het is het grootste voertuig dat in Nederland mag rijden. Meer informatie: www.arkventure.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.