De Geul succesvol bij Kring Speedofinales

06 juni 2005

PAPENDRECHT - Na de kringkampioenschappen voor de oudere zwemmers werden afgelopen weekend in Dordrecht de kringkampioenschappen voor zwemmers geboren in 1993 of later gehouden, de zogenaamde Kring Speedofinales. Alleen de snelste zwemmers van de kring Rotterdam komen hier aan de start.

Voor de Geul hadden zich de volgende zwemmers geplaatst voor deze finales: Chadassa Mannee, Debby van Steenderen, Carmen Muilwijk, Yuri Cleton, Tim Muller, Jesse de Win, Femke van der Linde, Chris Verhoek, Rachel Muller, Carmen Baart, Jasper de Win en Bas van den Sigtenhorst. Er sneuvelden heel wat persoonlijke records voor nagenoeg alle zwemmers en er werd ook een aantal medailles gewonnen.

Jesse de Win, geboren in 1996, slaagde erin om in de jaargang 1995 en jonger zilver te winnen op de 100 school en brons op de 100 rug. Chris Verhoek won een bronzen medaille op de 100 school, jaargang 1994, Bas van den Sigtenhorst deed hetzelfde bij de jaargang 1993 en Jasper de Win haalde brons op de 100 vrij bij deze jaargang.

Later deze maand worden ook nog de jaargangfinales gezwommen, een NK voor de jongste zwemmers waarbij de snelste 24 zwemmers van Nederland per leeftijdscategorie aan de start verschijnen. Met de tijden die dit weekend gezwommen zijn, maakt een aantal zwemmers van de Geul nog kans om bij deze wedstrijd te mogen starten. Het is nu een kwestie van afwachten of er zwemmers daadwerkelijk geplaatst zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.