Politie houdt man aan op verdenking van huiselijk geweld

06 juni 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft maandagavond 6 juni in een woning aan de Staringlaan een 33-jarige man uit Papendrecht aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. De man zou zijn 28-jarige ex-vriendin meerdere keren hebben bedreigd en mishandeld.

Op maandagavond 6 juni stapte het slachtoffer naar de politie nadat zij weer was bedreigd en mishandeld. In het ziekenhuis constateerde een arts diverse zware kneuzingen. De man is ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.