Man aangehouden voor rijden met rijontzegging

05 juni 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft zondagmiddag 5 juni een 80-jarige man uit Papendrecht aangehouden omdat hij autoreed terwijl hij een rijontzegging had. De man reed op de P.J. Oudstraat. De politie kreeg door dat zijn rijbewijs was ingevorderd omdat hij in 2004 met drank op een verkeersongeval had veroorzaakt en daarna was doorgereden. Er vielen destijds geen gewonden, er was alleen sprake van lichte schade. De man is na verhoor heengezonden. Hij krijgt een dagvaarding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.