Jongen zoekt ruzie met politie wegens aanhouding vriend

03 juni 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft vrijdagavond 3 juni een 16-jarige jongen uit Alblasserdam aangehouden die zich hinderlijk gedroeg toen zijn maatje - een 15-jarige jongen uit Sliedrecht - werd aangehouden op verdenking van vernieling van een schutting aan de Schooldwarsstraat. De 16-jarige kwam verhaal halen bij de politie omtrent de aanhouding van zijn vriend en was niet van plan weg te gaan. Omdat de jongen na meerdere vorderingen om weg te gaan, dit weigerde, werd hij aangehouden. Daarbij verzette hij zich hevig. De 16-jarige werd ingesloten in het politiebureau in Sliedrecht. De andere jongen (15) die verdacht werd van de vernieling van de schutting werd heengezonden. Er bleken geen duidelijke aanwijzingen te zijn dat hij dit zou hebben gedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.