Verschillende boetes uitgedeeld tijdens controle visserij

03 juni 2005

REGIO - In samenwerking met de KLPD heeft de Politie Zuid-Holland-Zuid dit weekend aandacht besteed aan visserij op alle grote en kleine rivieren in de regio. De actie duurde drie avonden en voornachten (donderdag, vrijdag en zaterdag). Er werden in totaal 102 vissers gecontroleerd. Hiervan kregen er 21 een bekeuring. Dit was vooral voor het vissen zonder vergunning. Een visstroper werd op heterdaad betrapt bij het plaatsen van fuiken. In totaal werden 13 fuiken in beslag genomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.