Traditionele haringparty van VV Papendrecht

02 juni 2005
Traditionele haringparty van VV Papendrecht

PAPENDRECHT - Op woensdag 1 juni 2005 was de traditionale haringparty van de Businessclub van de VV Papendrecht als afsluiting van het seizoen. Aangezien het eerste elftal van de club een paar weken geleden kampioen was geworden, werd er ook meteen een kampioensfeest gehouden. Naast vele leden van de businessculb waren er ook de spelers van het kampioenselftal, vertegenwoordigers van andere voetbalclubs en het college van B&W aanwezig. De spelers, begeleiders en het bestuur kregen als kado van de Businessclub een pak met het logo van de club voor het komende seizoen. Verder kreeg de technisch coördinator Mark Kalishoek (zie links op foto) tot z'n grote verrassing het erelidmaatschap van de vereniging als blijk van waardering voor zijn werkzaamheden de afgelopen jaren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.