Opening van de Straatspeeldag

01 juni 2005
Opening van de Straatspeeldag

PAPENDRECHT - De straatspeeldag die werd gehouden in De Notenhof werd geopend door Wethouder Jeugdzaken de heer Koos de Looff. Hij hield om 14:00 een welkomswoordje en daarna deelde hij de eerste deelnemerskaart uit. Nadat hij de eerste deelnemerskaart had uitgedeeld kregen de andere kinderen ook een deelnemerskaart om vervolgens deel te nemen aan diverse leuke spelletjes. De spelletjes werden midden op straat gehouden. Dat kon vandaag omdat de hele straat was afgezet om het verkeer tegen te houden, zodat de kinderen ongestoord hun spelletjes konden spelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.