15-jarig meisje aangerand

30 mei 2005

PAPENDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een aanranding van een 15-jarig meisje op donderdagmiddag 26 mei tussen 13.15 en 13.30 uur. Dit gebeurde op de openbare weg op de Staringlaan nabij de hoek met de Vondellaan. Het meisje fietste daar en werd door drie getinte jongens van de fiets getrokken. Het meisje kwam ten val en werd op haar hele lichaam betast.

Ze wist zich los te rukken en weg te fietsen naar haar werk verderop aan de Staringlaan. De politie deed direct onderzoek in de omgeving maar trof de jongens niet meer aan. De jongens liepen weg in de richting van de Vondellaan. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De verdachten hebben het volgende signalement; Alledrie hebben ze een negroïde uiterlijk en worden qua leeftijd geschat tussen de 16 en 20 jaar oud. Ze droegen die dag alledrie een spijkerbroek. Een van hen had een blauw/grijze trui aan en een van de andere twee een rood shirt met korte mouwen. Wat de derde persoon aan zijn bovenlijf droeg is niet bekend. Twee van hen hadden stekelig haar.

De politie stelt een buurtonderzoek in. Getuigen of mensen die meer weten van dit incident worden verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief)

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.