Matthijs Rietveld beste tafeltennisser

28 mei 2005
Matthijs Rietveld beste tafeltennisser

PAPENDRECHT - Zaterdagmorgen speelde de Papendrechtse jeugd in De Kooij het Papendrecht 900 toernooi. In een sterk bezet deelnemersveld was het uiteindelijk Matthijs Rietveld die de beslissende punten achter de tafeltennistafel produceerde en daardoor uit handen van burgemeester De Bruin de flinke Papendrecht 900 bokaal in ontvangst mocht nemen.

Matthijs opende het toernooi met een moeizame partij tegen Maarten Lagendijk. Na de game-uitslagen 9-11 en 12-10 wist Matthijs het verzet te breken en volgden twee gedecideerde overwinningen. Matthijs wist het gehele toernooi verder ongeslagen te blijven en Maarten werd verdiend tweede door die ene verliespartij. Heel verrassend veroverde Matthijs van Hoek de 3e prijs in de sterkste klasse.

In de groep van de lagere licenties was het Laurens Langeveld die met een ongeslagen status de 1e prijs veroverde. Met een resp. twee verliespartijen op zak ontvingen Kevin Nugteren en Daniël Kleijn de 2e en 3e prijs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.