Een succesvolle spellendag van de VVHP

28 mei 2005
Een succesvolle spellendag van de VVHP

PAPENDRECHT - Het weer was uitmuntend en de opkomst geweldig. De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht kan wel stellen dat het 10 jarig bestaan van Sport en Spel" erg leuk gevierd is. Er waren veel hondenliefhebbers die aan de spelletjes mee wilde doen met hun hond, maar er waren ook mensen die zomaar kwamen kijken en vonden het erg leuk om te zien hoe ieder met zijn hond de spelletjes deed.

Er kwam deze dag 1 grote winnares uit de bus, namelijk Nel van der Giessen uit Alblasserdam. Zij behaalde maar liefst 850 pnt. en ging er ook met de felbegeerde Papendrecht 900 bokaal van door. De 2de prijs was een Papendrecht 900 trofee. Deze ging naar Gerda Mulder en de 3de prijs, ook een Papendrecht 900 trofee, ging naar Corrie Bakker. Nadat burgemeester De Bruin alle spelletjes op het veld bekeken had en het zelf met een geleende hond had geprobeerd, kwam de prijsuitreiking. De 3 winnaars werden tevens verrast met een waardebon van een topmerk hondenvoer. De eerste prijs was 15 kilo hondenvoer. Voor de tweede plaats had dierenspeciaalzaak De Lange 7,5 kg voer beschikbaar gesteld. De 3de prijs bestond uit 4 kg. voer. Ook de 4de tot en met de 10de prijs zijn verzorgd door Dierenspeciaalzaak de Lange. De 11de tot en met de 14de prijs heeft de vereniging ter beschikking gesteld. Alle prijswinnaars zijn telefonisch benaderd en ze waren bijna allemaal bij de prijsuitreiking aanwezig.

Ieder had het deze dag erg naar zijn zin en veel plezier in het doen van de spelletjes gehad, daarbij dank aan de organisatie van deze dag.

Voor September kunnen nog 2 mensen zich aanmelden voor de proeflessen bij "Sport en Spel" want wordt er weer met een nieuwe groep gestart. Ook de Puppy cursus gaat na de zomerstop van start , men kan zich daar nu voor opgeven. Deze cursus duur zijn 8 lessen van een half uur en de kosten hiervan zijn € 25,00. Voor informatie Arja Smit tel. 06-12389430 of b.g.g. Lenie Breedveld tel. 615 60 11

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.