Kringkampioenschappen voor zwemmers de Geul

28 mei 2005

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend werd het tweede deel van de kringkampioenschappen gezwommen in het 50 meterbad in Dordrecht. Voor de Geul kwamen de volgende zwemmers en zwemsters aan de start: Romy Hoenderop, Jeroen van Dijk, Yordi Oetringer, Chantal v.d. Perk, Inge Kousemaker, Senna van Dongen, Evelien van Leeuwen, Hanneke Meesters, Samantha van Eijk, Martijn de Win, Marcel v.d. Perk en Wouter de Win.

In een 50 meterbad worden over het algemeen niet zo veel persoonlijke records gezwommen maar een drietal zwemmers van de Geul lukte dit wel: Jeroen van Dijk op de 200 rug, Chantal v.d. Perk op de 50 vrij en Samantha van Eijk op de 50 rug.

Naast het succes van deze PR's was er ook nog het succes van een aantal medailles. Samantha van Eijk was grootverdiener met zilver op de 100 rug en de 50 rug en brons op de 50 vrij. Marcel van der Perk evenaarde deze prestatie met zilver op de 200 rug en brons op de 400 vrij en de 100 vlinder. Chantal van der Perk won het zilver op de 200 vlinder en Martijn de Win deed hetzelfde op de 100 school.

Hoewel een medaille natuurlijk niet voor iedereen is weggelegd, is het voor een relatief kleine vereniging als de Geul een goede prestatie om met een redelijk aantal zwemmers bij de besten van de kring Rotterdam te zwemmen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.