Plaatselijke uitblinker Gideon de Jong toch aan de start

27 mei 2005

PAPENDRECHT - Het Wielercomité Papendrecht is verheugd over de inschrijving van Gideon de Jong. Lange tijd was niet zeker of hij i.v.m. verplichtingen voor zijn ploeg EuroGifts.com in zijn woonplaats zou kunnen vertrekken. Gelukkig heeft hij op het laatste moment groen licht gekregen van ploegleider Arthur van Dongen.

Gideon, vorig jaar in Papendrecht 9e bij de Elite/Beloften, is dit jaar goed op dreef.
Zo kwam hij in de Omloop van de Alblasserwaard als winnaar over de streep.
In de Olympia Tour ging hij verkouden van start en wist hij dat hij mede daardoor geen hoge ogen zou kunnen gooien. Wel heeft hij veel arbeid verzet voor zijn zeer succesvolle ploeg EuroGifts.com en heeft hij aan zijn vorm kunnen werken.

Het Wielercomité Papendrecht zet dan ook hoog in en rekent op een podiumplaats voor deze plaatselijke jeugdige favoriet. Of Gideon de Jong dit waar kan maken weten we op 4 juni omstreeks 18.30 uur als de 80 km lange koers is verreden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.