Politie start digitale nieuwsbrief

27 mei 2005

REGIO - De Politie Zuid-Holland-Zuid start begin juni met een digitale nieuwsbrief. Burgers die geïnteresseerd in nieuws, actualiteiten en serviceberichten van de politie kunnen zich vanaf 30 mei 2005 via de website van de Politie Zuid-Holland-Zuid, www.politie.nl/zuid-holland-zuid, op de Digitale Nieuwsbrief abonneren. De Digitale Nieuwsbrief verschijnt eens per maand en wordt verstuurd naar het e-mailadres dat de abonnee heeft opgegeven. In november 2005 wordt de nieuwsbrief geëvalueerd en eventueel aangepast naar de wensen van de abonnee. Het initiatief tot de uitgaven van de Digitale Nieuwsbrief is genomen om het contact met de burger te intensiveren en de tevredenheid te vergroten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.