Burgemeester bezoekt diamanten bruidspaar Markesteijn

25 mei 2005
Burgemeester bezoekt diamanten bruidspaar Markesteijn

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin bezocht vandaag het diamanten bruidspaar Markesteijn in de Fazantenstraat 19 ter gelegenheid van hun 60-jarig huwelijk.

Gijsbert Markesteijn is geboren op 11 december 1920 en Zinaida Kirsanovs is geboren op 6 september 1923 in het stadje Nautreni te Letland. Het paar heeft elkaar ontmoet tijdens de 2e Wereld oorlog in Willemsburg in Duitsland. Dit was omdat ze daar beiden te werk gesteld werden. Ze hebben ook nog hobby's waaronder handwerken, puzzelen biljarten, kaarten en naar het voetbal kijken.

Ze hebben 2 kinderen, namelijk Tom en Henk en 2 kleinkinderen genaamd Björn en Eline.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.