Vrouw aangehouden voor hennepkwekerij

25 mei 2005

PAPENDRECHT - Woensdag 25 mei is een 33-jarige vrouw uit Papendrecht aangehouden nadat de politie in haar woning aan de Leeuwerikstraat een hennepplantage ontdekt had. De vrouw gebruikte haar woonkamer voor de plantage. Er werd illegaal stroom afgetapt waardoor ook het gevaar voor het uitbreken van brand aanwezig was. Energiebedrijf Eneco doet aangifte van deze diefstal. De vrouw is na verhoor in verzekering gesteld.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.