Personenauto brandt uit op carpoolplaats

25 mei 2005

PAPENDRECHT - Woensdagochtend 25 mei is op de carpoolplaats op de Veerweg een personenauto uitgebrand. Oplettende getuigen hebben de rokende auto uit het vak getrokken met een andere auto en voorkwamen zo dat ook andere geparkeerde voertuigen in vlammen opgingen. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, stond de auto in lichterlaaie. De politie stelt een onderzoek in naar mogelijke brandstichting. De auto is volledig vernield. Een ander voertuig dat naast het brandende voertuig stond, raakte licht beschadigd door de hitte.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.