Man aangehouden voor bedreiging

25 mei 2005

PAPENDRECHT - Woensdagochtend 25 mei is een 34-jarige man uit Papendrecht aangehouden op verdenking van bedreiging van een 35-jarige plaatsgenoot. De verdachte had aangebeld bij de woning van het slachtoffer aan de Gerard Dousingel en dreigde de bewoner iets aan te doen als deze hem niet binnen zou laten.

Dit deed de 35-jarige man niet, maar hij belde wel de politie. Bij het zien van de politie, ging de verdachte er op de fiets vandoor. Na een korte zoektocht kon de 34-jarige verdachte in de Frederik van Eedenstraat aangehouden worden nadat hij tegen een lantaarnpaal gereden was. Hij bleek in het bezit van een vleesmes. Hij is ingesloten op het politiebureau.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.