Rommeldam hard op zoek naar medewerkers

24 mei 2005

PAPENDRECHT - De commissie Rommeldam is hard op zoek naar medewerkers voor de uitvoering van ZomerRommeldam ,een knutselactiviteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Dit zal plaatsvinden van 8 t/m 12 augustus 2005 in jeugdcentrum Interval te Papendrecht. Om de kinderen een geslaagde week te bezorgen is de inzet van medewerkers hard nodig.

Ben je 14 jaar of ouder en heb je interesse om tegen een vrijwilligersvergoeding mee te helpen? Stuur dan een e-mail naar interval@papendrecht.nl of bel even met Arjan Versluis van Interval op 615 09 93.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.