Man aangehouden voor beledigen agenten

24 mei 2005

PAPENDRECHT- Een 19-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens belediging. Dit gebeurde op dinsdagmorgen 24 mei 2005 omstreeks 08.50 uur op de Burgemeester Keijzerweg. De man reed op een snorfiets en vond het nodig om zonder aanleiding surveillerende politieagenten te beledigen. Na een korte achtervolging werd de man opgepakt. Zijn snorfiets bleek niet in orde.

Na onderzoek bleek dat het ging om een bromfiets en dat hij ten onrechte oranje platen op zijn bromfiets had zitten. Tevens had hij geen bromfietscertificaat en had de bromfiets een niet goed werkende rem. Na verhoor werd hij met drie bekeuringen en een dagvaarding wegens belediging heengezonden.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.