Koningin Beatrixschool wint de wisselbeker bij de (jeugd)lenteloop

23 mei 2005
Koningin Beatrixschool wint de wisselbeker bij de (jeugd)lenteloop

PAPENDRECHT - De wisselbeker, welke ieder jaar bij de lenteloop voor de jeugd wordt uitgereikt aan de school met de meeste deelnemers, is dit jaar uitgereikt aan de Koningin Beatrixschool. Met zo'n 500 jeugdige deelnemers mag de organisatie van het jeugdonderdeel van de Nationale Lenteloop weer van een prima geslaagd evenement spreken. 

Zo'n 109 kinderen,maar liefst 27% van het totaal van de leerlingen van de Koningin Beatrixschool hebben deelgenomen aan de jeugdonderdelen van de lenteloop. Dat leverde de school de begeerde wisselbokaal op. Op een mooie tweede plaats eindigde de OBS De Bovenkruier, 26% van hun leerlingenbestand hebben hun inspanning geleverd. Derde werd de Prins Floris/Moerbeihof met 24 % van hun leerlingenbestand.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.