Rabobank en wielercomité tekenen sponsorcontract

23 mei 2005
Rabobank en wielercomité tekenen sponsorcontract

PAPENDRECHT - Maandag 23 mei 14.00 uur ondertekenden mevrouw Corrie Zwaan-Matena (secretaris) en de heer Michel Zegelaar (public relations) van het Wielercomité en de heer Jeroen Keus (algemeen directeur) van Rabobank Papendrecht-Alblasserdam een 3-jarig sponsorcontract, op het kantoor van de Rabobank aan de Brederodelaan 2 in Papendrecht. Hiermee is de eerder dit jaar besproken verlenging van de sponsorovereenkomst tot en met de 55ste Wielerronde van Papendrecht in 2008 geformaliseerd.

“De Wielerronde is één van de sportieve hoogtepunten die Papendrecht heeft. Er zijn de laatste jaren geweldige rondes verreden, daar kan het Wielercomité Papendrecht trots op zijn. Wij trekken de succesvolle sponsoring van de landelijke wielersport door naar het lokale evenement. Dit past perfect bij ons imago als marktleider in de Nederlandse financiële wereld. Daarom gaan we de komende 3 jaar door met de hoofdsponsoring van dit jaarlijkse ééndagsevenement”, legde directeur Jeroen Keus uit.

Dit jaar organiseert de Stichting Wielercomité Papendrecht in samenwerking met de Rabobank Papendrecht-Alblasserdam op zaterdag 4 juni 2005 alweer de 52ste Wielerronde van Papendrecht. De Rabobank is altijd al verbonden geweest met de wielersport en met de Wielerrondes van Papendrecht en Alblasserdam in het bijzonder. De ondertekening voor het hoofdsponsorschap gebeurde nu voor de 4e keer voor een periode van 3 jaar. Bovendien is de Rabobank al sinds de 1e Wielerronde van Papendrecht als sponsor betrokken. Na de ondertekening ontvingen Jeroen Keus en Claudia Rijkhoek van het Wilercomité een bos bloemen als dank. Verder was er een taart met de logo's van de Rabobank en het wielercomité om de ondertekening te vieren.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.