Inwoners van Papendrecht hebben hun hart op de goede plaats

23 mei 2005

PAPENDRECHT - De collectanten van de Hartstichting hebben dit jaar in Papendrecht een heel bijzondere prestatie geleverd. De opbrengst van de collecte tijdens de Hartweek was 14.338 euro (2004: 12.606) Dit is een stijging van ruim 13 % t.o.v. het voorgaande jaar. Vorig jaar was de gemiddelde opbrengst per 1000 inwoners in de Drechtsteden 286 euro. Ook toen scoorde Papendrecht bijzonder goed met een gemiddelde opbrengst van 407 euro (in 2005: 462)

De collecteorganisatie bedankt iedereen, collectanten en schenkers, voor deze geweldige prestatie. Zodra de landelijke cijfers bekend zijn, zullen deze gemeld worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.