Acht geslaagden bij VVHP examen elementaire gehoorzaamheid

21 mei 2005
Acht geslaagden bij VVHP examen elementaire gehoorzaamheid

PAPENDRECHT - Zaterdag 21 Mei is bij de V.V.H.P. het examen afgenomen van Elementaire Gehoorzaamheid. 11 cursisten deden hiervoor examen met hun hond waarvan er 8 met een diploma naar huis konden gaan. 15 weken lang hebben de cursisten getraind en dat werd beëindigd met een goed resultaat.

Er werd beoordeeld op: het volgen aan de lijn (zowel links als rechts); de commando's halt/sta; zit; af (down); het komen op bevel; het terug sturen naar de plaats; het blijven op de daarvoor aangewezen plaats; het staan en betasten / het gebit tonen; het algemeen appél ; omgang hond-hond.

Dhr. J. van Dijk behaalde hoogst aantal pnt. deze dag met zijn hond Boika, 79 pnt. en heeft daarvoor ook een aanmoedigingsbeker gewonnen om vooral verder te gaan met deze hond. Dhr. W. Maayen met Bayka behaalde 75 pnt., Mevr. A. van der Perk met Heskey behaalde 74 pnt., Mevr. M. Raar met Penya behaalde 73 pnt. Mevr. I. Bax met Roan behaalde 72 pnt. Mevr. P. Klinzing met Bobby behaalde 70 pnt. Mevr. T. de Weijer met Beau behaalde 69 pnt. en de jongste deelnemer Alex van Vuuren met Bruno is geslaagd met 65 pnt. Vijf geslaagden en 1 deelnemer die net niet geslaagd was stromen in september door naar "Sport en Spel".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.