Gemeenteraad akoord met bouw 2e hal PKC

20 mei 2005

PAPENDRECHT - Tijdens de gemeenteraadsvergadering van donderdag 19 mei heeft de gemeenteraad instemd met de bouw van de 2e hal voor PKC.

Dinsdag 17 mei hadden de leden van PKC/Café Bar tijdens een Bijzondere Algemene Ledenvergadering reeds unaniem positief gestemd op de bouw van een 2e hal.
De beslissing die moest worden genomen, was een grote in de geschiedenis van de club. Een traject van jaren voorbereiding d.m.v. onderzoeken, analyses en inspraakrondes lag dan ook ten grondslag aan deze avond en niet zonder succes. Zonder tegenstem kreeg het bestuur en het projectteam 2e hal het vertrouwen en de goedkeuring van haar leden.

Als alles volgens planning verloopt, PKC/Café Bar omstreeks januari 2006 de enige korfbalvereniging zijn die de beschikking heeft over een unieke accommodatie met 2 sporthallen. Met de bouw van een tweede hal kan PKC/Café Bar haar toonaangevende positie in korfballend Nederland blijven handhaven en kunnen alle leden op de eigen accommodatie trainen en spelen waardoor de club haar band met alle leden versterkt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.