Afsluiting kruising Hoogendijk/Burgemeester Keijzerweg

18 mei 2005

PAPENDRECHT - Van maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei worden op het kruispunt Hoogendijk/Burgemeester Keijzerweg werkzaamheden uitgevoerd. Het kruispunt wordt aangepast, zodat geen autoverkeer meer mogelijk is naar de Hoogendijk vanaf de Burgemeester Keijzerweg. Wel kunnen (brom)fietsers gebruik blijven maken van deze route. Tevens wordt het kruispunt aangepast, waarmee een veiligere oversteek voor fietsers en bromfietsers ontstaat. De wegwerkers vragen weggebruikers de snelheid aan te passen aan de omstandigheden zodat zij hun werk veilig kunnen doen.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.