Man aangehouden voor doorrijden na botsing

17 mei 2005

PAPENDRECHT - Een 45 jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden nadat hij was doorgereden na een aanrijding. De aanrijding gebeurde op dinsdagmiddag 17 mei 2005 omstreeks 15.00 uur in de Gerrit van Dalenstraat. Daar reed de man met zijn personenauto tegen een geparkeerde auto aan. Een getuige noteerde het kenteken. Politieagenten hielden de man in zijn woning in Dordrecht aan. Hij kreeg na overleg met de officier van justitie een boete van 220 euro die hij direct betaalde. Ook draait hij op voor de schade. Na verhoor is hij heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.