Man overvallen door drie personen

17 mei 2005

POLITIE ZOEKT GETUIGEN
PAPENDRECHT - Een 37 jarige man uit Rotterdam is overvallen. Dit gebeurde op dinsdagmiddag 17 mei 2005 omstreeks 13.50 uur op een parkeerplaats aan de Parkweg. Er werd een aanzienlijk geldbedrag buit gemaakt. De man stond op de parkeerplaats met een vrachtauto om op de plattegrond te kijken naar een adres waar hij een vrachtje moest afleveren. Hij stapte uit en opende het rechter portier om het juiste adres op te zoeken. Hij werd plotseling met zijn hoofd tegen de cabine geduwd. Hij zag dat het drie mannen waren.

Ze hielden hem vast en tegelijkertijd werd het geld uit zijn portemonnee gestolen. De mannen deden het portier dicht waarbij de hand van de 37-jarige man klem kwam te zitten tussen het portier. Hij gilde het uit van de pijn. De mannen gingen er in een personenauto vandoor in onbekende richting. Een omwonende hoorde de man gillen en roepen. Hij waarschuwde de politie. De 37-jarige man is door ambulancepersoneel behandeld aan zijn hand en is vervolgens overgebracht naar het politiebureau om aangifte te doen. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien hebben of weten van de overval worden verzocht te bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.