PKC wint van Die Haghe en stelt kruisfinale veilig

16 mei 2005

PAPENDRECHT - De eerste helft liet een volledig gelijkopgaand scoreverloop zien, waarin die Haghe steeds het voortouw had, maar PKC steeds weer op gelijke hoogte kon komen. Ruststand: 7-7. Na de theepauze zette PKC een tandje bij. Via André Simons werd het 7-8, waarna die Haghe nog gelijk kon komen tot 8-8. Daarna echter zorgden 5 treffers op rij voor een kloof in het voordeel van de Papendrechters: 8-13. Die Haghe probeerde nog wel terug te komen, maar miste daarvoor kracht en scherpte. Twee strafworpen op rij werden gemist bij 10-14, waarna PKC de wedstrijd simpel kon uitspelen.

Opnieuw is de kruisfinale in de strijd om de veldtitel behaald en is het alleen nog de vraag of PKC als eerste of als tweede in de poule gaat eindigen. De komende week zal dit in een rechtstreeks treffen met Fortuna moeten worden uitgevochten. Allereerst zal op donderdag 19 mei het restant van de bij 15-14 gestaakte wedstrijd Fortuna - PKC moeten worden uitgespeeld (aanvang 20.15). Vervolgens is er op zaterdag 21 mei de returnwedstrijd PKC - Fortuna op de Oostpolder.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.