Man aangehouden voor mishandeling ex-vriendin

12 mei 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft donderdagmiddag 12 mei een 34-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van mishandeling en bedreiging van zijn ex-vriendin. De man zou die middag in de woning van de vrouw aan de Gerrit van Dalenstraat haar keel hebben dichtgeknepen en haar hebben bedreigd. Daarop werd hij aangehouden. Na verhoor is hij heengezonden. De man krijgt een dagvaarding.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.