Dronken man zorgt voor gevaarlijke situaties op de weg

12 mei 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft donderdagavond 12 mei een 37-jarige man uit Papendrecht aangehouden die met drank op auto had gereden en tijdens die rit voor gevaarlijke situaties gezorgd. Een getuige had achter de man gereden en zag dat hij bijna ongelukken veroorzaakte door op de andere weghelft terecht te komen en daarna naast de rijbaan. De getuige volgde de man tot aan de woning. De verdachte viel uit zijn auto en vervolgens viel hij over een hekje achterover op straat. De getuige dacht dat hij gewond zou zijn en belde daarop de politie. Die ging een kijkje nemen. De man had een flinke hoofdwond. De agenten lieten de man blazen. Hij blies boven de streep. Zijn rijbewijs is in beslaggenomen. De man kreeg vier uren rijontzegging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.