Belangrijke raadsvergadering over Salsa live op Salsa

11 mei 2005

PAPENDRECHT - Donderdag 19 mei is de beslissende dag voor de lokale omroep van Papendrecht, Salsa Radio. Dan beslist de gemeenteraad of en hoe ze de in financiële nood geraakte omroep kunnen helpen en het voortbestaan kunnen waarborgen.

In eerste instantie zou 5 mei de laatste uitzenddag van de omroep zijn, maar deze datum is onder druk van de gemeente verzet naar 19 mei omdat de omroep dan weer op de agenda staat tijdens de raadsvergadering. Zouden de uitzendingen dan al gestaakt zijn, dan zouden de politieke partijen zeer waarschijnlijk negatief uitvallen voor voortzetting van de activiteiten.

Tijdens de raadsvergadering waar het punt ‘Salsa Radio’ op de agenda staat zullen veel medewerkers in de raadszaal aanwezig zijn om te luisteren wat de toekomst is. De omroep heeft in overleg met de gemeente besloten om deze vergadering in zijn geheel uit te zenden, zodat ook de luisteraars in Papendrecht en omstreken kunnen horen of het doek gaat vallen of niet. Deze uitzendingen zijn vanaf 19:30 uur te volgen in de vrije ether, op de Papendrechtse kabel of achter Salsa TV.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.