Extra aandacht voor parkeerovertredingen

11 mei 2005

PAPENDRECHT - De politie treedt de komende maanden in Papendrecht intensief op tegen parkeerovertredingen. Het aantal klachten over fout parkeren rond vooral de winkelcentra en op woonerven neemt toe. Ook signalen die de verschillende wijkplatforms ontvangen zijn voor de politie extra aanleiding geweest om de aanpak van parkeerovertredingen te intensiveren.

De aanpak past in het project 'Wijk van de maand’, waarin de politie elke maand een wijk extra aandacht geeft. Het project 'Wijk van de maand' betekent vanzelfsprekend niet dat problemen in andere delen van Papendrecht niet bij de politie gemeld kunnen worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.