Vernieuwde website voor Muziekvereniging Excelsior

10 mei 2005

PAPENDRECHT - Muziekvereniging Excelsior timmert de laatste jaren op allerlei manieren aan de weg en heeft onlangs haar vernieuwe website geïntroduceerd. De voormalige opzet en inhoud van de site voldeed volgens de PR-commissie van de vereniging niet meer aan de hedendaagse wensen en eisen van de bezoekers en dus werd er door de commissie een geheel nieuwe site ontwikkeld en in eigen beheer gebouwd.

De site van Excelsior was al jaren te bereiken via een gratis doorlink van Bezichtig.nu, maar heeft nu de eigen domeinnaam www.excelsiorpapendrecht.nl. Er is veel informatie te vinden over de vereniging in het algemeen, over de verschillende orkesten, de slagwerkgroep en majorettes. Veel aandacht is ook besteed aan de opleidingen, docenten en instructeurs en er is een zeer uitgebreide agenda te vinden waarin optredens, concerten én vele andere activiteiten zijn opgenomen. Ook aan de ‘vrienden van Excelsior’ (voorheen de donateurs genaamd) wordt speciale aandacht besteed. Dat Excelsior trots is op haar 85-jarige geschiedenis is inmiddels bekend; en dat is ook terug te vinden op de site middels de vele historische foto’s die daar te vinden zijn en de vermelding van de dubbel-DVD ‘Excelsior 85 jaar’. Op deze DVD, die overigens ook via de nieuwe site (per email) te bestellen is, is de groei van de vereniging vanaf 1920 tot heden op heel bijzondere wijze in beeld gebracht en zo veiliggesteld voor het nageslacht.

Op deze manier hoopt Excelsior een interessante website te hebben ontwikkeld die zowel voor leden als voor ‘vrienden van Excelsior’, sponsors en andere geïnteresseerden de benodigde informatie bevat, dynamisch is en uitnodigt tot herhaald bezoek van de site. Voor vragen waarvan het antwoord mogelijk niet op de website te vinden is, is Excelsior tegenwoordig bereikbaar via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.