Politie deelt bekeuringen uit voor verkeersovertredingen

10 mei 2005

PAPENDRECHT - Tijdens een verkeerscontrole hebben gebiedsagenten in samenwerking met het Verkeershandhavingsteam 50 bekeuringen uitgeschreven. Zij deden dit voor 30 bestuurders die geen veiligheidsgordel droegen en 20 bestuurders die te snel reden. Ze hielden de controle op dinsdag 10 mei 2005 op de Burgemeester Keijzerweg, de Ketelweg en de Edelweisslaan. In totaal werden ongeveer 650 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 68 km/uur.

PAPENDRECHT- Tijdens een snelheidscontrole op de Burgemeester Keijzerweg met de fotoradar hebben politieagenten 49 bekeuringen uitgeschreven aan bestuurders die te snel reden. Ze hielden de controle op dinsdagavond 10 mei 2005 van 19.40 tot 22.00 uur. In totaal werden ongeveer 440 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 87 km/uur.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.