Politie houdt man aan wegens verschillende overtredingen

10 mei 2005

PAPENDRECHT - Een 33 jarige man uit Rotterdam is door politieagenten aangehouden nadat hij een valse naam opgaf. Bovendien troffen de agenten een gestolen autoradio in zijn auto aan. Dit gebeurde op dinsdagmorgen 10 mei 2005 omstreeks 10.45 uur op de carpoolplaats aan de Veerweg. Politieagenten troffen de man aan in een personenauto. Tijdens een routinecontrole gaf de verdachte de naam van zijn broer op omdat hij niet in het bezit was van een rijbewijs. De verdachte is ingesloten en in verzekering gesteld.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.