SWOP zoekt fietsvrijwilligers

09 mei 2005
SWOP zoekt fietsvrijwilligers

PAPENDRECHT - De Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP) is op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om fietstochten uit te zetten en te begeleiden of een fietsclub voor 55 plussers op te richten.

Onder leiding van Gerit Salentijn organiseert de SWOP al een aantal jaren voor- en najaarsfietstochten voor ouderen door de Alblasserwaard. Gezien zijn leeftijd en gezondheid zou Gerit Salentijn de organisatie van de fietstochten graag samen met iemand doen of per toerbeurt. Afhankelijk van uw tijd en beschikbaarheid kunnen wekelijks of 1 keer per 14 dagen gezamenlijke fietstochten worden uitgezet.

Dé fietsliefhebber, die dit op zich wil nemen, kan contact opnemen met de SWOP, P.S. Gerbrandystraat 31, telefoon 078-6154741.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.