Alblasserdammer botst op stilstaande auto's

09 mei 2005

PAPENDRECHT - Een 29-jarige man uit Alblasserdam is maandagmorgen 9 mei met zijn bedrijfswagen op een auto gebotst die vervolgens weer tegen twee auto's voor hem botste.

De drie auto's stonden achter elkaar te wachten voor het stoplicht op de kruising Burgemeester Keijzerweg/Westkil. De 29-jarige kwam ook aanrijden, dacht dat het groen was en gaf gas. De wagens voor hem stonden echter nog stil. Daarop volgde een botsing. De man verklaarde last te hebben gehad van de laagstaande zon.

Alle auto's hadden materiële schade. Een 47-jarige man die in een van de auto's zat, had last van zijn nek. Hij is voor controle naar de dokter geweest. Twee auto's moesten worden weg getakeld.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.