Vrouw gewond na aanrijding door auto

08 mei 2005

PAPENDRECHT - Op de kruising Scheidingslaan/Edelweisslaan is zondagmiddag 8 mei een 36-jarige vrouw uit Papendrecht gewond geraakt na een aanrijding. De vrouw stak plots over voor een aanrijdende auto. De 29-jarige automobiliste kon haar niet meer ontwijken. Het slachtoffer heeft vermoedelijk een gebroken been. De automobilist kwam met de schrik vrij.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.