Gratis zwemabonnement voor Thea de Koning

04 mei 2005
Gratis zwemabonnement voor Thea de Koning

PAPENDRECHT - De 10-jarige Papendrechtse Thea de Koning vond het maar raar: ondanks het mooie zomerweer vorig jaar september bleef het buitenbad van Zwembad De Hooght dicht. Teleurgesteld schreef ze een brief naar de gemeente of dat niet anders kon. De gemeente schreef haar terug waarom het niet zo gemakkelijk is om het zwembad bij mooi weer zomaar een dagje open te doen én beloofde Thea dat zij, zodra het buitenbad weer open zou gaan, een persoonlijke rondleiding door onder andere de machinekamer zou krijgen.

Die rondleiding kreeg zij woensdag 4 mei van bedrijfsleider A. van der Hout en wethouder J.C. de Looff. Met eigen ogen kon Thea aanschouwen wat er allemaal bij komt kijken om in schoon buitenbadwater te kunnen zwemmen. Als schrale troost overhandigde wethouder de Looff haar een gratis zwemabonnement voor het komende buitenseizoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.