Brand door storing in wasdroger

03 mei 2005

PAPENDRECHT - De brand in een woning op het asielzoekerscentrum in Papendrecht is ontstaan door een technische storing in de wasdroger. Deze vloog daardoor in brand. Onderzoek van de Technische Recherche heeft dit uitgewezen. De brand brak uit op maandag 2 mei vlak na middernacht. Een appartement op de eerste verdieping stond in brand. Politiemensen en brandweerlieden haalden snel mensen van het hele woonblok uit hun huizen. Veel van hen mochten later terug, maar bewoners van drie appartementen moesten die nacht ergens anders slapen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.