Brand veroorzaakt veel schade in asielzoekerscentrum

02 mei 2005

PAPENDRECHT - Een korte brand heeft veel schade veroorzaakt in een woning op het asielzoekerscentrum. De melding kwam binnen op maandag 2 mei 2005 net na middernacht. Een appartement op de eerste verdieping stond in brand. Politiemensen en brandweerlieden haalden snel mensen van het hele woonblok uit hun huizen. Veel van hen mochten later terug maar bewoners van drie andere appartementen moesten ergens anders slapen. De oorzaak is nog niet duidelijk. Mogelijk dat de brand begon in de keuken of in de douche bij de wasmachine.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.