Man aangehouden voor mishandeling

30 april 2005

PAPENDRECHT - Voor mishandeling van een 42-jarige man uit Goudriaan is een 32-jarige man uit Papendrecht aangehouden. Hij sloeg met een slot het slachtoffer die op zaterdagavond 30 april 2005 voor de gemeente werkte op de Veerweg in Papendrecht. Een groep viel hem en zijn collega lastig. Hierbij sloeg de 32-jarige de 42-jarige. Een andere 32-jarige man uit Papendrecht bemoeide zich ermee. Hij weigerde weg te gaan waarop agenten ook hem aanhielden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.