Lokale omroep SALSA stopt

29 april 2005

PAPENDRECHT - Salsa, de lokale omroep van Papendrecht, gaat stoppen met uitzenden. Op donderdag 5 mei is de laatste radio-uitzending en ook de kabelkrant verdwijnt na deze dag van de buis. Dat heeft het bestuur van de omroep, na overleg met de medewerkers, deze week bekend gemaakt.

Volgens de omroep krijgt de gemeente geld van het Rijk om lokale omroepen te ondersteunen. Echter, de gemeente heeft een subsidieaanvraag van Salsa afgewezen, omdat men volgens wethouder De Looff nooit met een goed onderbouwde financiële verantwoording op de proppen is gekomen. Pas wanneer de omroep een goede jaarrekening kan overleggen, is de wethouder bereid een helpende hand toe te steken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.