Mini-roparun brengt 4500 euro op voor Stichting Roparun

29 april 2005

PAPENDRECHT - Op de atletiekbaan van Atletiek Vereniging Passaat in Papendrecht is op vrijdagmorgen 29 april een mini-roparun georganiseerd.

Zo'n 400 leerlingen van twee scholen - de Knotwilg (locatie Wilgenhoeck) en 't Kofschip (locatie de Wielen) liepen hun gesponsorde rondje. Er werd 4500 euro opgehaald dat naar de Stichting Roparun gaat.

Naast een sportieve dag was er ook genoeg te zien bij de mini-roparun. Politievoertuigen waren te bezichtigen en ook was er een boot van het Korps Landelijke Politie Diensten (KLPD) waar bezoekers in mochten. Een demonstratie met politiehonden trok veel bezoekers. Een viertal hondengeleiders demonstreerden wat de honden allemaal kunnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.