Man moet rijbewijs inleveren wegens meermaals rijden onder invloed

29 april 2005

PAPENDRECHT - Een 52-jarige man uit Dordrecht heeft in de nacht van 29 april zijn rijbewijs in moeten leveren bij de politie nadat hij gepakt werd tijdens rijden met drank op. De man reed op de Veerweg. De politie voerde een routinecontrole uit. De man blies ver boven de streep en het was niet de eerste keer dat hij was gepakt met drank op. Hij kreeg een rijverbod van 8 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.