Politie gaat vaker controleren op parkeeroverlast

29 april 2005

PAPENDRECHT - De politie in Papendrecht gaat de aankomende tijd repressief optreden tegen parkeerovertredingen. De aanleiding is een groeiend aantal klachten over fout parkeren. Agenten zullen met name rondom winkelcentra en op woonerven gaan controleren. De aanpak van de parkeerproblematiek wordt meegenomen in het project 'Wijk van de Maand' waardoor er regelmatig in iedere wijk extra gecontroleerd gaat worden. Het project is een initiatief van de gemeente en de politie; in overleg met de wijkplatforms krijgt iedere maand een van de vier wijken in Papendrecht extra aandacht van de politie. In de betreffende wijk worden dan een aantal acties ondernomen die worden gepland aan de hand van klachten en wensen van burgers. Vanzelfsprekend is het ook altijd mogelijk om parkeeroverlast bij de politie te melden. Dit kan via het Politie Service Centrum, tel 0900-8844 (lokaal tarief)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.