VV Papendrecht heeft kampioenschap in eigen hand

27 april 2005

PAPENDRECHT - Het eerste zondagelftal van de v.v. Papendrecht heeft een kampioenschap in de 1e klasse C in eigen hand. Afgelopen zondag won het zelf met liefst 0-6 tegen DBS in Eindhoven, terwijl de concurrenten SV Triborgh en OJC Rosmalen gelijk speelden. OJC Rosmalen staat nu nog 1 punt voor, maar aangezien VV Papendrecht deze ploeg aanstaande zondag treft in de laatste competitiewedstrijd, kan het bij een overwinning dus kampioen worden en directe promotie naar de hoofdklasse afdwingen. De wedstrijd wordt gespeeld op het Slobbengors om 14:30 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.